FORTNITE SEASON 4 WEEK 3 XP ÉRMÉK HELYE

Itt megtudod, hogy hol találod az XP érméket a térképen.

Ebben a Seasonban, az Epic érméket ad hozzá a játékhoz, amiknek a helye minden héten változik. Ezek segítségével, a játékosok könnyebben léphetnek szintet, és nagyon egyszerű őket megszerezni.

Advertisements

Ha ez meg nem lenne elég, a punch card kihívásokkal rengeteg XP-t lehet szerezni. Ugyanakkor sok titkos kihívás is van, amit pillanatok alatt lehet teljesíteni.

Fortnite Secret Quest - Gnom Talk Free XP

A csütörtökön megjelent frissítéssel az Epic Games két új titkos kihívást tett be a játékba. Az egyik titkos kihívás a The Gnom Talk. Ez csupán egy percet vesz igénybe, ugyanis, a játékosoknak csak meg kell látogatniuk egy helyet. Ha teljesítetted a kihívást 25 000 XP-t kapsz.

A másik kihívásnál is csak egy helyet kell meglátogatni, viszont ez már csak 20 000 XP-t ad. Mindkét kihívás csak pár percet vesz igénybe maximum, és mégis rengeteg XP-t lehet vele szerezni. Mindenképp megéri őket teljesíteni.

AZ XP ÉRMÉK HELYEI

A Fortnite 3. hét XP érméi négy zöld, három kék, két lila és egy arany XP érmét tartalmaznak. Ez az első hét a Season 4-ben, amikor aranyérmék jelentek meg a térképen.

Gold XP Coin season 4 week 3 Fortnite

Van néhány olyan érme, amiért egy kicsit többet is kell tenni, mint például széttörni valamit. Itt találod őket a térképen:

Fortnite Season 4 Week 3 XP Coins
Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük