AZ ÖSSZES GROOT AWAKEING CHALLENGE-BABY GROOT BACK BLING, BATTLE BROTHERS ROCKET PET EMOTE

Itt találod az összes Groot kihívást az útmutaókkal együtt.

A mostani season Battle Passe néhány okból egyedülálló, a teljes Battle Pass Marvel-témájú, és a játékosoknak további kihívásokat kell teljesíteniük annak érdekében, hogy feloldhassanak néhány csákányt és emoteot, amelyek megváltoztatják a skinek stílusát.

Advertisements

Összesen három Groot Fortnite awakeing challenget kell teljesíteniük a játékosoknak a Groot Battle Pass kozmetikumok feloldásához. A játékosok fel tudják oldani a Groot-ot, a  Sapling Groot back blinget, amelyet mindenki Baby Groot back bling-nek hív.

Ahhoz, hogy megkezdhesd az awakeing kihívást a back bling feloldásához, 32-es szintűnek kell lenned a Battle Pass-ban. A másik Groot Fortnite kihívás a 46-os szinten érhető el, és miután ez a két Groot-kihívás teljesült, a játékosok kinyitják a Battle Brother emote-ot.

GROOT FORTNITE CHALLENGEK

  • RESCUE SAPLING GROOT FROM HOLLY HEDGES NURSERY FORTNITE LOCATION– Mentsd meg Grootot a Holly Hedges-i óvodából.

A Sapling Groot back bling feloldásához meg kell mentened őt. A név megadja azt a helyet, ahol meg kell mentened, ami Holly Hedges. Az “óvoda” a Holly Hedges része, ahol egy csomó növény és fém polc található. Itt van a Holly Hedges óvoda pontos helye:

Holly Hedges Nursery Fortnite Location

Megtalálod a Baby Grootot néhány növény között, amint alább is láthatod:

rescue baby groot Fortnite

Ha teljesítetted a kihívást már a tied lehet a Baby Groot back bling :

Sapling Groot Baby Groot Fortnite Back Bling
  • PLANT A SEED ON A HEART-SHAPED ISLAND AS GROOT LOCATION– Ültess el egy magot a szív alakú szigeten.

Győződj meg róla, hogy Groot-t választottad skinnek, majd irány a sziget nyugati oldala. A fő szigeten kívül vannak kisebb szigetek. Az egyik a szív alakú sziget. Az alábbiakban láthatod a szív alakú sziget helyét:

Fortnite location heart-shaped island

A szív alakú sziget nyugati oldalán van egy sötét talajfolt. Menj fel arra a helyre, és lépj kapcsolatba vele. A kihívás teljesítése után beültetsz egy magot, és láthatod, hogy egy növény növekszik.

plant a seed on a heart-shaped island as Groot
  • EMOTE AS GROOT AT A FRIENDSHIP MONUMENT FORTNITE LOCATION– Használj egy emote-ot a Groot skinnek a Barátság Emlékműnél.

Ne felejtsd el használni a Groot skint, majd irány Sweaty Sands északnyugati része. A Fortnite Barátság Emlékművet az alábbi térképen találod:

Friendship Monument Fortnite Location

Menj közel az emlékműhöz, és használj bármilyen emoteot. Ha ezzel végeztél, akkor már a tied a Battle Brother emote!

Rocket in Fortnite Marvel
Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük