FORTNITE FNCS: TWITCH JUTALMAK, INGYEN KOZMETIKUMOK

Itt van minden amit tudnod kell a Forntite FNCS-ről, a Fortnite Twitch jutalmakról, az ingyen kozmetikumokról, és arról, hogy hogyan kell összecsatolnod a Twich fiókodat az Epic Games fiókoddal.

A Fortnite FNCS tegnap kezdődött, ami azt jelenti, hogy visszatértek a Twich jutalmak. Ha a játékosok egy bizonyos ideig néznek egy Twich liveot az FNCS-ről, akkor megkapják az ingyenes kozmetikumokat.

Advertisements

Az első forduló a teganp kezdődött, és még ma is tart. A finálé augusztus 14, és 16.-án lesz. Lássuk is miket kell róla tudni.

TWITCH JUTALMAK

A Twitch nézői ingyenesen kaphatnak FNCS témájú Fortnite kozmetikumokat. Ezek a kozmetikumok: spray, hangulatjel és egy back bling. A kozmetikumok beszerzéséhez össze kell kapcsolnod az Epic Games fiókodat a Twitch fiókoddal.

HOGYAN KAPCSOLD ÖSSZE A FIÓKJAIDAT?

Legyél bejelentkezve mindkét fiókodba, majd kattints ERRE A LINKRE, és utána az engedélyezés gombra.

INGYENES FORTNITE TWITCH JUTALMAK

Néhány felhasználónak elég volt 20 percet megnézni a liveból, hogy megkapják az ingyen jutalmakat. Másoknak 40 perc kellet hozzá. Úgy néz ki ez változó.

Fortnite v13.30 Leaked Back Bling - Number One

Valószínűleg elég a 20 perc megtekintés a liveból, viszont mindneképp olyan streamert nézz, ahol be van kapcsolva a dropp funkció. Ez általában jelezve van a címekben is : !DROPP!

Nem kapsz értesítést arról, hogy megkaptad-e a kozmetikumokat, csak a Fortniteba való belépéskor nézheted meg.

Itt vannak az ingyenes kozmetikumok:

FNCS Fortnite Twitch Drops Free Cosmetics
Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük