A KÖVETKEZŐ FORTNITE UPDATE

Itt van minden amit tudnod kell a következő Fortnite frissítésről. Beleértve a megjelenésének idejét és az újdonságokat.

Ebben a Seasonban az Epic Games valami olyat csinált amit eddig még soha. Folyamatosan frissíti a térképet, és új helyeket ad hozzá a játékhoz. A következő frissítéssel szintén várunk egy új helyet, ami nem lesz más mint Atlantis.

Advertisements

Az Epic a legutóbbi frissítést a múlthéten adta ki, tehát következtethetünk, hogy mikor is lesz a következő. Lássuk is mit tudunk róla.

ÚJ FORTNITE FRISSÍTÉS

Mivel eddig is minden második kedden hozott új frissítéseket az Epic, így a következőre jövő hét kedden, augusztus 4.-én számíthatunk.

Számos hibajavítást is bejelentett az Epic, ilyen például az XP sáv helytelen megjelenése vagy egyes kihívások bugjai és sok más.

Végül pedig, a következő frissítés fel kell tárja előttünk Atlantist. A legközelebbi vízszintcsökkenés holnap lesz, így majd a frissítéssel valószínűleg megláthatjuk a hely textúráit, és utána nem sokkal a teljes egészét.

Atlantis Fortnite

A következő frissítés a Season 3 utolsó frissítése lesz, kivéve ha az Epic nem dönt úgy, hogy meghosszabbítja ezt a Seasont is.

Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük