FORTNITE SUMMER SPLASH EVENT- ÚJ LTM-EK, NYÁRI SKINEK STB

Az Epic Games bejelentette az idei év 14 napos nyári esemény alternatíváját.

Tavaly az Epic 14 napos eventet rakott be a játékba, ahol napi kihívásokat kellett teljesíteni, és jutalmakat kaphattunk értük. Azt is megtudhattuk, hogy nem elsz többet ez a 14 napos rendezvény, ehelyett egy új event lesz, aminek a neve a Fortnite Summer Splash 2020.

Advertisements
Fortnite Summer Splash Event

Ez az esemény hasonló lesz a tavalyihoz, viszont nem lesznek mindennapos kihívások, amik után a játékosok jutlamakat kapnak. És valószínűleg nem fognak visszajönni régi fegyverek, mint korábban.

Minden nap új LTM-et kapunk. Néhány régi LTM is részese lesz a Summer Splash Eventnek, mint például: Fog of War (Sneaky Silencers), Close Encounters, Unvaulted, Catch!

ÚJ FORTNITE SKINEK

Hasonlóan a 14 napos eventhez, itt is minden nap régi és új skinek és kozmetikumok jelennek majd meg az Item Shopban. A v13.20-as frissítésből számos nyári témájú skint kiszivárogtattak az adatbányászok, köztük Dad Bod Jonesy skint is. A többi leaked skint IDE KATTINTVA találod.

Dad Bod Jonesy Fortnite skin

A bejegyzésben, ahol bejelentettés az eventet megemlítették a Summer Drift és Beach Bomber skinek visszatérését is.

Fortnite Leaked v9.30 Skin - Summer Drift

Azt még nem lehet tudni pontosan, hogy mennyi ideig fog tartani ez az esemény, de amint megtudjuk, értesítelek titeket. Lehetséges, hogy a következő frissítésben kapunk néhány kihívást, és jutlamat. Mint már mondtam, értesítelek titeket, mindenképp kapcsoljátok be az értesítéseket, hogy ne maradjatok le semmiről!

Fortnite Summer Splash Skins
Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük