FORTNITE PARTY ROYALE PREMIERE – DEADMAU5, DILLON FRANCIS & STEVE AOKI

Az Epic Games bejelentette a Party Royale premierjét, és vele együtt 3 fellépőt.

Az Epic Games bejelentette a Party Royale játékot a v12.50 Fortnite frissítés kiadása előtt. A Support-A-Creator programban részt vevőknek e-mailt küldtek, amelyben felvázolták, hogy mit hoz a frissítés. A múlt héten pénteken az Epic próbát végzett egy kis élő rendezvénnyel, és most bejelentették a Fortnite Party Royale premierjét.

Advertisements

Nemcsak bejelentették a premiert, de bejelentettek néhány új fellépőt is. A Fortnite Party Royale Premiere-ét bemutató tweetben az Epic Games kijelentette, hogy világszerte már 350 millió regisztrált játékos van. Ez valószínűleg nagyobb növekedést fog jelenteni, amikor a Fortnite elérhető lesz a Google Play Áruházban.

Áprilisban a játékosok több mint 3,2 milliárd órát töltöttek a játékban, ami valószínűleg a Fortnite rekordja. Ha az ehónapi órák meghaladják az áprilisit, akkor további számokat láthatunk, ugyanis csak a rekordokat jelentik be.

FORTNITE PARTY ROYALE PREMIERE

Fortnite Party Royale Premiere

A premiert május 8-án, a 05:00-kor adják le. Az eseményt bejelentő blogbejegyzésben az Epic Games kijelentette, hogy május 9-én 20:00-tól 21:00 óráig megtekinthető lesz.

A Party Royale premierjén a Deadmau5, Dillon Francis és Steve Aoki fognak fellépni.

Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük