DEADPOOL FORTNITE SKIN STÍLUS

Az Epic Games elérhetővé tette a v12.30-as frissítést, ami tartalmazta a Deadpool skin stílusának és a kettős pisztolynak a fájlait. Ezeket az adatbányászok kiszivárogtatták.

Mint minden frissítésnél, most is elkezdté keresni az adatbányászok kiszivárogtatható fájlokat. Néhányan kiszivárogtattak pár információt a Deadpool skinről is.

Advertisements

FORTNITE DEADPOOL

Hacsak egyszer is játszottál a Fortniteal ebben a seasonben, akkor tudod, hogy a főszereplő a minden héten megjelenő Deadpool kihívások, és a Deadpool skin volt. Eddig volt néhány jutalom a kihívások teljesítéséért, mint például Sprayek, betöltő képernyők, wrapek, vagy Deadpool hátizsákja.

A mai frissítésben az adatbányászok több információt is találtak a Deadpool skinről, ami érdekes lehet. Lássuk is őket.

DEADPOOL FORTNITE SKIN STYLE

Úgy tűnik, hogy egy új skin stílust szerezhetünk, ha elvégezünk egy kiegészítő kihívást. A Deadpool skin új sílusa így néz ki:

Fortnite Deadpool Skin Syle

DEADPOOL KETTŐS PISZTOLYA

Ezen a héten úgy tűnik hogy nem csak a Deadpool skint és a stílust kaphatjuk meg, hanem sokkal többet. Az adatbányászok szerint egy új fegyvert raknak be a játékba, Deadpool kettős pisztolyát. Arról nincs még információ, hogy hogyan fog működni, viszont azt tudhatjuk hogy gogy fog kinézni:

Deadpool Dual Pistols Fortnite

POI

Számos adatkezelő szerint Deadpool POI is szerepel a térképen. A térkép északkeleti oldalán található Yacht a Deadpool hajója lesz. Íme egy kép a Midas státuszáról, rajta egy Deadpool maszkkal:

Deadpool Fortnite POI

A Fortnite droppok is Deadpool témájuak, és lehetséges hogy a Battle Bus is átalakul majd.

Deadpool Supply Drop
Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük