FORTNITE AUSTRALIAN OPEN SUMMER SMASH – INGYENES KOMLPEX SKIN, STREET SHINE CSÁKÁNY ÉS PAINT SPLASH WRAP

Az Epic Games nemrég bejelentette, hogy ingyenes jutalmak lesznek az Australian Open Summer Smash versenyen részt vevő játékosok számára.

Az Epic Games hivatalosan bejelentette, hogy a Fortnite szerepel az első Grand Slam tenisz rendezvényén, az Australian Open-en. Lesz 100 000 dolláros AUD jótékonysági nyereményalap a szombati Trios Pro-Am számára és 400 000 dollár AUD nyereményalap a vasárnap Solo versenyre.

Advertisements

Február 1-jén és 2-án otthon is játszhatsz a Summer Smash Cup in-game játékban, ahol ingyenes jutalmakat tudsz szerezni. A versenyzéshez legalább 15-ös szintűnek kell lenned a Fortnite-ban, és a 2-faktoros hitelesítést be kell állítanod az Epic Games-fiókodban

HOGYAN SZEREZD MEG AZ INGYENES  FORTNITE KOMPLETE SKIN

Mint korábban említettem, vannak olyan jutalmak, amelyeket meg lehet szerezni akkor, hogy ha jól szerepelsz a játékon belüli rendezvényen, és az egyik jutalom, amelyet megszerezhetsz, a Komplete Skin. Ezt a skint akkor fogod megszerezni, ha a Top 10% -ban végzel. A skin ritka, és így néz ki:

Fortnite v11.40 Leaked Skin - Komplex

HOGYAN SZEREZD MEG AZ INGYENES FORTNITE STREET SHINE CSÁKÁNYT ÉS A PAINT SPLASH WRAPET

Szintén megszerezhetet a Street Shine csákányt és a Paint Splash wrappet is. A Street Shine csákány ritka, és így néz ki:

Fortnite v11.40 Leaked Pickaxe - Street Shine

A Wrap is ritka, és minden játékos megkapja, aki a top 50%-ban végez a versenyen. Ez így néz ki:

Fortnite v11.40 Leaked Wrap - Paint Splash
Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük