FORTNITE STAR WARS EVENT: INGYEN “TIE WHISPER” GLIDER

A PlayStation Store-ban egy kép jelenik meg, amely azt sugallja, hogy a játékosok ingyenes glidert kapnak, pontosabban a Tie Whisper glidert a Csillagok háborújából.

Advertisements

Az Epic Games bejelentette, hogy december 14-én, szombaton élő Fortnite Csillagok háborúja lesz. Az esemény Risky Reelsbe kerül megrendezésre. A tegnapi frissítésben befejeződött a Risky Reels átalakítása.

Risky Reels Star Wars Event

INGYEN STAR WARS GLIDER “TIE WHISPER”

A v11.30-as frissítésben egy tucat titkosított fájl került a játékba, amelyek közül néhányat ki is szivárogtattak. A népszerű adatgyűjtő, ShiinaBR két Discord-felhasználótól kapott egy képet, amely egyértelműen azt mutatja, hogy a játékosok ingyenes „Tie Whisper” nevű Fortnite Glider-et kaptak. A kép megemlíti a Csillagok háborújának élő eseményét is.

Fortnite The Whisper Star Wars Glider Free

HOGYAN KAPOD MEG:

Az adatbányászok kiszivárogtatták, hogy kihívásokkal kell szembenézni az élő rendezvényen, de mivel titkosítva vannak a fájlok, a teljes kihívást nem lehet biztosra tudni. Valószínű, hogy a kihívások teljesítése után a játékosok megkapják az ingyenes „Tie Whisper” Fortnite Csillagok háborúját.

Free Fortnite Tie Whisper Glider
Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük