FORTNITE KARÁCSONYI ÉLŐ ESEMÉNY: MIT TUDUNK A LEHETSÉGES 14 NAPOS FORTNITE EVENTRŐL

Itt találod az összes olyan információt, amit eddig tudunk a Fortnite Karácsonyi eseményről.

Tavaly az Epic Games kiadott egy eseményt Halloween-kor Fortnitemares néven. A kiadás idén megismétlődött. Az előző évhez hasonlóan a Fortnite kihívásokkal és jutalmakkal is szolgált a játékosoknak.

Advertisements

Ebből ítélve valószínű, hogy megkapjuk a Fortnite karácsonyi eseményt is, amelyet úgy hívnak, hogy a Fortnite 2019 14 napja. Íme az apró részletek, amelyeket eddig tudunk arról, hogy mit várhatunk el a Fortnite ezévi karácsonyától.

FORTNITE KARÁCSONY

Az idei Fortnite karácsonyi esemény valószínűleg sokkal jobb lesz, mint az elmúlt években. Mivel az Epic februárig meghosszabbította a jelenlegi seazonot, több jutalomra számíthatunk, mint tavaly.

Fortnite Christmas

FORTNITE STAR WARS ESEMÉNY

Tavaly januárban az Epic létrehozott egy játékon belüli élő eseményt, amely a Ice King Storm Fortnite esemény volt. A blogposztban, amelyben bejelentette az idény meghosszabbítását, az Epic kijelentette, hogy lesz egy élő esemény, amelyről a játékosok nem akarnak hiányozni.

A Fortnite Csillagok háborúja eseményét már bejelentették. Ezen a héten, december 14-én, szombaton kerül sor. Erről a Fortnite eseményről bővebben itt olvashatsz. Valószínüleg ez az esemény az, amiről az Epic beszélt.

Fortnite Star Wars Trailer at Risky Reels

14 DAYS OF FORTNITE

A tavaly a Fortnite 14 napos eseményével ünnepelték a játékosok a karácsonyi időszakot.

14 Days of Fortnite Event

A blogbejegyzésben megemlíti, hogy a játékosoknak több tartalom van, amit feloldhatnak, mint valaha. Ez az új tartalom vadonatúj játékfunkciókat, ingyenes jutalmakat és a korábban említett élő eseményt tartalmazza.

Tavaly egy új kihívás és jutalom jelent meg minden nap. A Fortnite Item Shopban, minden nap új és visszatérő karácsonyi témájú skinek, valamit új és visszatérő LTM-ek voltak.

Merry Munchkin Pet

A jutalmak között szerepelt a Merry Munchkin kisállat, a Take the Elf emote, az Equalizer Glider, a Frozen Axe és a Disco wrap is.

Fortnite v7.10 leaked Frozen Axe Pickaxe. 14 Days of Fortnite Day 11 Reward

Valószínüleg az idén még több jutalommal gazdagodhatunk, és még több új játékmódot próbálhatunk ki. Ti várjátok már az eventet?

Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük