FORTNITE STAR WARS EVENT: THE RISE OF SKYWALKER RISKY REELS EXCLUSIVE SCENE PREMIERE

Úgy tűnik, hogy jövő héten a Fortnite megfogja rendezni a Star Wars Eventet!

Advertisements

Az egyik legutóbbi Fortnite frissítésben az adatgyűjtők kiszivárogtatták, hogy a Risky Reels megváltozott. Jelenleg sokan feltételezik, hogy a The Block is visszatér hamarosan.

Fortnite Risky Reels Changes

A Star Wars event poszter kiszivárgott a v11.21 frissitesből. A poszter az egész térképen megtalálható, a Star Wars élő Fortnite eseményének népszerűsítése érdekében, ami a jövő héten lesz.

FORTNITE STAR WARS EVENT

Már volt egy Fortnite x Star Wars kollaboráció, a Fallen Order játék kiadásakor. Ez elérhető az Epic Games áruházban. Azok a játékosok, akik a játékot az Epic Games áruházban vásárolták meg, ingyenesen megkapják az Imperial Stormtrooper skinét.

Imperial Stormtrooper

Az Epic nemrégiben tesztelt egy „Facial Animations System” nevű plugint. A játékosok hallhattak valakit, aki azt mondta: „1, 2, 3 tesztelés”. Úgy tűnik, hogy a tesztet egy közelgő Fortnite Csillagok háborúja eseményére végezték, Risky Reelsnél.

Egy népszerű adatbányász nemrégiben kiszivárogtatta a Fortnite Star Wars: The Rise of Skywalker posztert. Van egy videó is ami most játszódik le Risky Reelsben, ami megerősíti a Star Wars eseményt.

Fortnite Star Wars Screening In Game At Risky Reels

Az eseményre jövőhét szombaton, december 14-én kerül sor 20:00-kor.

Fortnite Star Wars Trailer at Risky Reels

Mi a véleményetek az elkövetkező eseményről? Értesíteni foglak titeket a fejleményekről.

Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük