FORTNITE FISHING FRENZY: BOTTOM FEEDER CSÁKÁNY ÉS BOTTOM DWELLER CSÁKÁNY JUTALOM MÓDOSÍTVA

Az Epic Games megváltoztatta a Fortnite mitikus aranyhal elkapásának jutalmát a Bottom Dweller Pickaxe-ről a Bottom Feeder Pickaxe-re.

Az Epic Games tegnap egy vadonatúj versenyt/tartalmat jelentett be, melynek neve Fortnite Fishing Frenzy. Azt is bejelentették, hogy a Star Wars Imperial Stormtrooper bejelentési videójában látható Triggerfish Fortnite bőr a mai Fortnite cikkboltban lesz, ám a bőr ritkasága ismeretlen.

Advertisements
FORTNITE FISHING FRENZY VERSENY

A verseny tegnap 14 órától November 24. éjfélig tart (éjjel 2 óráig).

FORTNITE FISHING FRENZY

A Fortnite Fishing Frenzy bajnok lényegében az lesz, aki a legtöbb halat fogja ki a verseny ideje alatt.

Különböző kategóriák vannak, például a Top Angler, ahol egyetlen mérkőzésen kell a legtöbb halat elkapni, vagy a small fry verseny, ahol a legtöbb small fry halat kell kifogni Az egyes szerverek nyertesei gravírozott Llama Trophy-t kapnak.

Fortnite Llama Trophy

FORTNITE BOTTOM FEEDER CSÁKÁNY

A Fortnite Fishing Frenzy verseny első kihirdetésekor az Epic a blogbejegyzésben kijelentette, hogy azok a játékosok, akik elég szerencsések, hogy kifogjanak egy mitikus aranyhalat, megkapják a Bottom Dweller csákányt.

Ezt azonban megváltoztatták, amikor a Fortnite Fishing Frenzy a tegnap elindult, és az új jutalom a Bottom Feeder Pickaxe volt. Lehetséges, hogy az Epic hibát követett el a kozmetikai jutalom nevével, mivel nem létezett szivárgott csákány, az úgynevezett Bottom Dweller, vagy az Epic meggondolta magát abban a tekintetben, hogy mit ítélhet oda azoknak, akik mitikus halat fognak.

A Bottom Feeder csákány , a Fortnite üzletében volt elérhető. Tavaly január 25-én adták ki. Utoljára a boltban 237 nappal ezelőtt volt jelen, epikus ritkaságú. Így néz ki:

Fortnite Bottom Feeder Pickaxe
Share:
Advertisements
One Comment

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük