A “THE END” SEASON 10 EVENT- MINDEN AMIT EDDIG TUDUNK

Egy hét maradt a Season 10-ből, és mostmár várhatjuk a rakétaindító eseményt. Itt megtalálsz mindent, amit eddig tudni lehet az eventről, a megjelenés dátumát, az esemény nevét, leakeket, stb.

A Fortnite Season 10 várhatóan október 6-án vasárnap ér véget. Még nem találkohattunk élő eseménnyel ebben a seasonben, de valószínüleg az utolsó héten lehetőségünk lesz rá. Itt van minden, amit tudunk az evetről.

Advertisements

MIKOR LESZ AZ EVENT?

Nincs hivatalos információ az event időpontját illetően. Tudjuk, hogy a season 10 vasárnap, október 6-án ér véget, és azt is tudjuk, hogy minden esemény a season lejárta előtt be kell következzen.

Az eddigi eventekre szombaton került sor, úgyhogy valószínű, hogy a mostani október 5-én, szombaton fog bekövetkezni. Az eddigi eventek 20:00-kor kezdődtek, úgyhogy ezt is akkorra várhatjuk.

A leakek szerint visszaszámláló jelenik majd meg a rakéta felett, és minden TV-n a játékban. A visszaszámláló kijelzőket várjuk.

MI TÖRTÉNIK AZ ESEMÉNY ALATT? (LEAKEK)

Egy rakéta épült Dusty Depotnál, tehát ennek a kilövését láthatjuk majd. Az adatbányászok kiszivárogtattak bizonyos információkat a v10.40-es frissítés-ből, hogy mi fog történni az esemény során.

Az egyik adatbányász szerint, indulási figyelmeztetés lesz, a rakéta elindul, és a játékosok nem fognak tudni mozogni. Kijelentette, hogy a játékosok egy módosító ezköz hatása alatt fognak állni, aminek a neve “Shadow Stone”.

Egy másik adatbányász kiszivárogtatott néhány hangfájlt, amiket alább hallhattok:

És íme még néhány kiszivárgott fájl. A rakéta riasztása/fénye, illetve a rakéta kiszivárgott részecskéi.

VISITOR RECORDINGS

A Season 10-es Overtime Challengek során a játékosoknak össze kellet gyűjteniük a Visitor hangfelvételeit különböző helyekről. Az adatbányászok szerint, ezeket az eventten fogják lejátszani.

Fortnite Event Transcript

THE END LTM/PLAYLIST

Az LTM-et „The End” -nek hívják, és a kiszivárogtatott információk szerint a játékosok nem tudják megölni egymást. Az adatbányászok a rakétaesemények betöltése képernyőjét is közzétették, amelyet alább megnézhetsz:

Fortnite Leaked The End LTM Rocket Launch Live Event Loading Screen

ÚJ FORTNITE TÉRKÉP?

Szintén kiszivárgott a 10. heti loading screen is, amin azt láthatjuk, amint a Battle Bus elhagyja a szigetet, és közben számos skin integet neki. Lehet, hogy ez utalás lehet a Seson 11-es új térképre, de amíg az esemény meg nem történik, addig nem tudhatjuk biztosan.

Fortnite Season 10 Week 10 Leaked The End Loading Screen

Természetesen, ahogy mindig, most is értesítelek titeket a további fejleményekről.

Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük