A V9.40-ES UPDATE VÁLTOZTATÁSAI A MAPPEN

Itt van az összes változás, ami a mappen történt a v9.40-es update során.

A térképváltoztatások nagyon gyakoriak a Fortniteban, és általában az updatek során történnek. A hetekben láthattuk, hogy egy Robot épült a mappen, és úgy tűnik, hogy ez kész is lett.

Advertisements

PRESSURE PLANT – A ROBOT BEFEJEZÉSE

Mint ahogy azt fentebb említettem, a Robot építése befejeződött. Eddig csak a lába, a törzse, és a karjai voltak meg, de az updateel berakták a Robot fejét is. Így néz ki most:

Ahogy láthatjuk a Robotnak különböző stílusai vannak, amik hasonlítanak a Singularity skin stílusaira.

A stílusok hasonlítanak a Cuddle, a Pizza, a Durr, a Rex, és a Drift-hez. A Robot különböző részein észlelhetjük ezeket a stílusokat, ami megerősít minket abban, hogy a Singularity-nak köze van a Robot építésében. Ugyanakkor kiszivárgott két új betöltő képernyő, amelyek közül az egyik a Singularity skin és a Robot kapcsolatára utal, a másik megerősíti a Robot és a Szörny összecsapását. Ezek a képernyők itt vannak:

STONE FAMILY (KŐ CSALÁD)

A kő család rendszeresen benne volt a frissítésekben. Láthattuk ahogy a gyermek elhagyja a szüleit és saját útra indul. Aztán a gyerek veszélybe került, és észrevehettük a kőkutyát is. Most ezt a kőkutyát a szikla tetején láthatjuk ahogy megpróbálja biztonságba húzni a gyereket.

Most az apuka is csatlakozott a kétségbeesett anyukához, és mindketten figyelik gyereküket. Vajon a kutyának sikerül-e megmeneni a gyereket, vagy a Robot elindulása miatt leesik?

A FATAL FIELDS-TÓL ÉSZAKRA LÉVŐ SZERKEZET

Ehhez a szerkezethez, most egy újabb emeletet adtak hozzá. Ez az emelet egy ládának is a helye egyben.

Share:
Advertisements

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük